Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nu på Netflix: Homeland sæson 3

Nu på Netflix: Homeland sæson 3

27/09/2014 | Flixfilm

homeland-sæson-3-netflix dkNetflix har netop tilføjet tredje sæson af den anmelderroste amerikanske krimiserie Homeland til filmtjenesten. Dermed kan seriens tre første sæsoner nu ses på Netflix Danmark.

Homeland handler om den amerikanske marinesoldat Nicholas Brody, der mistænkes for at være en terrorist, som vil true det amerikanske samfund. Han opfattes dog af mange som værende en helt, men det tror agenten Carrie Mathison fra CIA ikke på og derfor sætter hun alt ind for at afsløre hans sande identitet.

I sæson 3 af Homeland tager Nicholas på en farlig mission i Iran og dermed lægger sig i liv i hænderne på Carrie. Imens er efterforskningen af bombeangrebet på CIA’s hovedkvarter er i fuld gang.

CIA agenten Carrie Mathison spilles af Claire Danes (Terminator 3: Rise of the Machines) mens den amerikanske marinesoldat Nicholas Brody spilles af Damian Lewis (Band of Brothers).

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 26 – 2022)

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er indtil videre lavet tre sæsoner af Homeland, mens en fjerde sæson får premiere på amerikansk tv senere på året. Det er endnu ikke blevet bestemt om der laves en femte sæson.

Serien er blevet rost af adskillige mediere og kritikere, samt blevet nomineret til over 70 priser gennem tiden. Homeland har flere gange vundet priser ved de prestigefyldte Emmy Awards.

Se Homeland sæson 3 på den danske Netflix: Link.Skriv kommentar