Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nu på Netflix: House of Cards sæson 2

Nu på Netflix: House of Cards sæson 2

14/02/2014 | Flixfilm

house of cards sæson 2 netflix dkFra i dag kan du se anden sæson af den populære serie House of Cards på Netflix Danmark. Hele sæson 2 og dermed alle 13 afsnit kan ses med det samme. Det betyder, at du selv kan bestemme, hvornår du vil se afsnittene.

Den nye sæson har allerede fået fremragende anmeldelser af de medier som har fået adgang til en snigpremiere af serien. Det amerikanske medie Time skriver bla. at serien fortsat er “fandens underholdende”, mens filmmagasinet Variety bemærker Francis Underwoods fortsatte skruppelløse jagt på magt. Anmelderen Jesper Beinov fra Berlingske synes desuden, at DR’s dramaserie Borgen er vand ved siden af House of Cards. Anmelderne har generelt fået mundkurv på hvad angår plottet i anden sæson, men der skulle ske noget rystende i den første par afsnit.

LÆS OGSÅ   Se teaser til Zack Snyders zombie-prequel 'Army of Thieves'

Hvis du endnu ikke har set hvordan Kevin Spacey som Francis Underwood kæmper sig til magten i første sæson af House of Cards, kan du også finde hele sæson 1 på Netflix. House of Cards er en original serie fra Netflix og dermed vil serien forblive tilgængelig. Der er dermed ingen grund til at frygte at serien evt. vil forsvinde.

Se House of Cards sæson 2 på Netflix Danmark: Link.

Artiklen fortsætter under annoncen1 kommentar til Nu på Netflix: House of Cards sæson 2

  1. Jacob - kl. 18:20, 15-02-2014:

    Rigtig fed serie. Jeg har næsten set alle afsnit!

    Skriv kommentar