Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nu på Netflix: Jessica Jones

Nu på Netflix: Jessica Jones

20/11/2015 | Flixfilm

jessica-jones-poster-nyccStreamingtjenesten Netflix har i dag eksklusiv premiere på den nye superhelte-serie Jessica Jones, som er lavet i samarbejde med Marvel. Alle 13 episoder i sæson 1, kan ses med det samme.

Krysten Ritter spiller Jessica Jones, som er en tidligere superhelt, der lider af posttraumatisk stress og derfor lægger kræfterne på hylden og åbner et detektivbureau. Gennem sit arbejde møder hun den gådefulde superhelt Luke Cage (Mike Colter), der til næste år får sin egen serie på Netflix. Den skotske skuespiller David Tennant (Doctor Who) spiller superskurken Dr. Zebediah Killgrave, mens Carrie-Anne Moss (The Matrix, Memento) og Rachael Taylor (Grey’s Anatomy, Transformeres) også medvirker i superhelte-serien.

Marvel’s Jessica Jones er produceret af Melissa Rosenberg (Twilight, Dexter) og Liz Friedman (Elementary), i samarbejde med Jeph Loeb (Agents of S.H.I.E.L.D., Lost, Daredevil).

Netflix har indgået et samarbejde med Marvel om, at lave fire nye superhelte-serier, som centrerer sig omkring en bestemt superhelt. Jessica Jones er den anden serie i rækken, hvor Daredevil var den første, som havde premiere i 2015. De sidste to serier omhandler Iron Fist og Luke Cage.

LÆS OGSÅ   Netflix teaser ny 'Resident Evil'-serie

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter alle serierne har haft premiere tørner Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist og Luke Cage sammen for at klare de onde kræfter i en ny The Defenders serie. Der går dog et stykke tid før vi kan finde The Defenders serien på Netflix, da premieredatoen først ligger omkring år 2018.

Se Jessica Jones sæson 1 på Netflix Danmark.
Skriv kommentar