Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Nu på Netflix: Orange Is the New Black sæson 2

Nu på Netflix: Orange Is the New Black sæson 2

06/06/2014 | Flixfilm

oitnb orange is the new black sæson 2 netflix dk danmarkNu kan du se Orange Is the New Black sæson 2 på Netflix Danmark. Alle 13 episoder kan ses med det samme.

I den nye sæson er der endnu en gang optræk til ballade i Litchfield kvindefængsel, hvor nye indsatte er kommet til og forholdet mellem vagter og de fængslede er blevet endnu mere anstrengt. Blandt de nye indsatte finde man Yvonne “Vee” Parker, som spilles af Lorraine Toussaint (Saving Grace). De fleste skuespillere fra første sæson, heriblandt Taylor Schilling, Jason Biggs, Laura Prepon, Kate Mugrew, Danielle Brooks, Uzo Aduba, Natasha Lyonne og Taryn Manning er ligeledes tilbage i den nye sæson.

Serien Orange is the New Black er baseret på Piper Kermans biografi af samme navn. Piper Kerman blev i 1998 sigtet for hvidvaskning af penge og smugling af narkotika. Hun erkendte sig skyldig og afsonede 15 måneder i et amerikansk kvinde-fængsel. Serien er skabt af kvinden bag successerien Weeds, Jenji Kohan.

LÆS OGSÅ:   'Knives Out 3' får officiel titel

For en måned siden blev det offentliggjort, at der også kommer en Orange Is the New Black sæson 3. Der er endnu ingen informationer omkring den nye sæson, men vi forventer den får premiere til juni 2015.

Se Orange Is the New Black sæson 2 på Netflix Danmark: Link.

Artiklen fortsætter under annoncen
1 kommentar til Nu på Netflix: Orange Is the New Black sæson 2

  1. jan lisborg - kl. 16:40, 10-06-2014:

    Har allerede set 2 sæson af serien , orange is the new black , fantastisk serie , ser frem til 3 sæson

    hilsen jan

Skriv kommentar