Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nu på Netflix: Orange Is the New Black sæson 3

Nu på Netflix: Orange Is the New Black sæson 3

12/06/2015 | Flixfilm

SimpleImageDisplayerNu er tredje sæson af den morsomme dramaserie Orange Is the New Black klar på Netflix Danmark hvor alle 13 episoder i sæson 3 kan ses med det samme.

Orange Is the New Black er den mest populære serie fra streamingtjenesten Netflix og tredje sæson har derfor været længe ventet blandt man Netflix-medlemmer siden den nye sæson blev annonceret sidste år.

I den nye sæson af Orange Is the New Black er de indsatte i Litchfield fængslet endnu en gang klar på nye løjer, da den nye, smukke og flirtende indsatte, Stella, flytter ind i fængslet. Det påvirker Piper og Alex’ forhold, hvilket gør dem stærkere og mere sårbare end nogensinde før. Der er dermed skruet op for intriger, følelser og flirt i Litchfield.

Da Orange Is the New Black er en original serie fra Netflix går der normalt omkring et år får der kommer en ny sæson, da Netflix som bekendt først skal lave den. Det er også tilfældet med andre serier som House of Cards og Marco Polo – begge serier hvor der lige nu er ved at blive lavet en ny sæson.

LÆS OGSÅ   'The Lincoln Lawyer' vender tilbage

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er endvidere allerede blevet annonceret, at der kommer en Orange Is the New Black sæson 4. Det offentliggjorde Netflix allerede for flere måneder siden. Med den tidlige bekræftelse kan man dog håbe, at premieren på sæson 4 falder lidt tidligere således man ikke behøver vente et helt år før den nye sæson kommer på Netflix.

Se alle afsnit af Orange is the New Black på Netflix Danmark: Link.Skriv kommentar