Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nu på Netflix: Sidste afsnit af Breaking Bad sæson 5

Nu på Netflix: Sidste afsnit af Breaking Bad sæson 5

15/07/2014 | Flixfilm

breaking bad sidste afsnit sæson 5 6 netflix danmarkNetflix har netop tilføjet de sidste 8 afsnit af Breaking Bad, således man nu kan se afslutningen på den populære serie. Første del af sæson 5 har været tilgængelig længere tid, men nu er sidste og anden del altså blevet tilføjet. Alle afsnit og sæsoner af serien Breaking Bad kan dermed ses på Netflix Danmark.

De sidste afsnit af Breaking Bad har været ventet med længsel af danskerne, som længe har efterspurgt dem. Breaking Bad er en af de absolut mest populære serier i Danmark de seneste år og en undersøgelse tidligere på året viste, at blandt de danske Netflix-medlemmer er Breaking Bad den næstmest sete.

De sidste afsnit af Breaking Bad sæson 5 kaldes fejlagtigt også sæson 6. De er dog en del af sæson 5, men da sæsonen blev delt op i to dele, har mange troet, at de sidste var en sæson 6.

Breaking Bad er en dramaserie hvor en skolelærer blive diagnosticeret med uhelbredelig cancer, hvilket får ham ud på et sidespor hvor han begynder at producere amfetamin med en af de tidligere studerende. Selvom amfetaminen hjælper med at betake hospitalsregningerne for det dyre sygdomsforløb, så er det nye liv som kriminel og pusher ikke så lige til for flere tvivlsomme typer kommer i vejen og vil have fingrene i de værdifulde stoffer.

LÆS OGSÅ   Netflix laver flow-tv med Chris Rock

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover at serien er særdeles populær hos seerne, så har Breaking Bad også vundet utallige priser. Serien har vundet 10 prestigefyldte Emmy Awards, herunder en for bedste dramaserie. Bryan Cranston som spiller den kræftsyge skolelærer har ligeledes vundet 3 Emmy Awards for sin rolle som Walter White.

Se Breaking Bad på Netflix Danmark: Link.1 kommentar til Nu på Netflix: Sidste afsnit af Breaking Bad sæson 5

  1. Amalie - kl. 14:53, 18-07-2014:

    Hvornår kommer pretty little liars sæson 3?

Skriv kommentar