Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nu på Netflix: Sons of Anarchy sæson 5

Nu på Netflix: Sons of Anarchy sæson 5

15/10/2014 | Flixfilm

sons of anarchy sæson 5 netflixNetflix har i dag gjort femte sæson af den populære serie Sons of Anarchy tilgængelig på streamingtjenesten. Dermed kan de første fem sæsoner af serien om motorcykelklubben nu ses på Netflix.

Sons of Anarchy sæson 5 har været længe ventet blandt de danske Netflix-medlemmer. Det er nemlig over et år siden, at Netflix senest tilføjede nye episoder af serien til filmtjenesten. En opgørelse foretaget af Flixfilm.dk viser også, at serien er blandt en af de mest populære i Danmark og det der dermed åbenlyst at mange danskere har set frem til nye afsnit.

Sons of Anarchy handler om motorcykelbanden SAMCRO, der driver nogle lyssky forretninger. Her følger man medlemmernes liv på godt og ondt mens de forsøger at forene det hårde liv på landevejen med familien.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 50 – 2022)

Serien havde premiere på amerikanske tv i 2008 og der er siden blevet lavet 6 sæsoner. En syvende og sidste sæson af Sons of Anarchy får premiere senere i år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Find Sons of Anarchy sæson 5 samt seriens forudgående sæsoner på Netflix Danmark: Link.2 kommentarer til Nu på Netflix: Sons of Anarchy sæson 5

  1. Helena - kl. 00:21, 15-10-2015:

    Sæson 4 er der ikke ?

  2. Flixfilm - kl. 10:11, 17-10-2015:

    Hej Helena,

    Sons of Anarchy sæson 4 er tilbage på Netflix Danmark, så der var sandsynligvis blot tale om en lille fejl. God weekend 🙂

Skriv kommentar