Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nu på Netflix: Suits sæson 4

Nu på Netflix: Suits sæson 4

10/02/2016 | Flixfilm

getimage.aspxNu kan du se fjerde sæson af det amerikanske komediedrama Suits på Netflix. Dermed er seriens fire første sæsoner nu tilgængelige og klar til at se på streamingtjenesten.

I Suits følger man naturtalentet Mike Ross (Patrick J. Adams), der har scoret sig et fornemt job hos advokatfirmaet Pearson Specter i New York – selvom han blev smidt ud af universitet før han blev færdig med sin jura-uddannelse og derfor egentlig ikke må arbejde som advokat. Mike er derfor nødsaget til, at passe på sin hemmelighed mens han sammen med partneren Harvey Specter (Gabriel Macht) kæmper med advokatarbejdet. I serien medvirker også Rick Hoffman, Meghan Markle, Sarah Rafferty m.m.

Serien Suits er vældig populær – både hos de danske Netflix-medlemmer og i USA – og derfor er serien da også blevet fornyet med yderligere en sæson, således sæson 6 nu er under udarbejdelse. Sæson 5 vises stadig på amerikanske tv og forventes derfor første at komme på Netflix Danmark nogle måneder ude i fremtiden.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 40 – 2022)

Suits sæson 4 er på i alt 16 episoder og blev sendt i USA i slutningen af 2014 og starten af 2015. Alle episoder fra sæson 4 samt de tidligere sæsoner kan finde på Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Suits sæson 1-4 på Netflix Danmark fra i dag.2 kommentarer til Nu på Netflix: Suits sæson 4

  1. Birgitte - kl. 13:27, 17-08-2016:

    Hvornår kommer sæson 5 af suits på Netflix ?

  2. Mette - kl. 20:14, 15-02-2017:

    Hvordan kan det være at jeg på ingen måder kan finde sæson 4 på Netflix! Skulle den ikke være tilgængelig indtil d. 17feb?

Skriv kommentar