Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nu på Netflix: Under the Dome sæson 3

Nu på Netflix: Under the Dome sæson 3

01/12/2016 | Flixfilm

under-the-dome-saeson-3-netflix-danmarkNu kan du se tredje og sidste sæson af den populære amerikanske serie Under the Dome på Netflix Danmark.

Under the Dome fortæller historien om beboerne i den lille by Chesters Mill, hvor en massiv og uforgængelige kuppel pludselig isolere dem fra resten af verden.

Serien har været særdeles populær blandt medlemmerne på Netflix Danmark og opnåede høje seertal da den blev vist på tv, men til trods for populariteten valgte tv-selskabet CBS, at droppe serien efter tre sæsoner og 39 afsnit. Seertallene og kritikken blev nemlig dårlige i takt med at der blev lavet en nye sæsoner og sæson 3 havde således kun 6 mio. seere i gennemsnit, mod 13 mio. under første sæson.

Den nye sæson af Under the Dome, som nu kan ses på Netflix, er dermed den uigenkaldelige sidste sæson. Sæson 1 og 2 af Under the Dome kan ligeledes ses på Netflix Danmark og man kan dermed se hele serien fra start til slut efter tilføjelsen af sæson 3.

LÆS OGSÅ   Nyt på Netflix (Uge 36 – 2021)

Artiklen fortsætter under annoncen

Til trods for at serien blev droppet, så skulle Under the Dome sæson 3 gerne have en ordentlig afslutning og producer Neal Baer har da også efterfølgende udtalt; “Jeg er meget tilfreds med slutningen. Den er dog lavet, så vi kunne lave yderligere en sæson … men det var ikke nødvendigt.”

Den danske instruktør Niels Arden Oplev (Mænd der hader kvinder, Kapgang) har instrueret første afsnit af Under the Dome, mens bl.a. Steven Spielberg og Stephen King er producenter på serien.

Se alle afsnit af Under the Dome på Netflix Danmark.    Skriv kommentar