Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nubes de Cartón

Nubes de Cartón

04/09/2022 | Flixfilm

Nubes de Cartón på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter sin mors død stræber en hjemløs mand, der prøver at komme ud af stofmisbrug, efter at få tilgivelse fra sin søster.

Nubes de Cartón havde premiere på Netflix Danmark den 4. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nubes de Cartón på YouTube.Se Nubes de Cartón på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Nubes de Cartón ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nubes de Cartón stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nubes de Cartón, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nubes de Cartón er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar