Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Number Blocks

Number Blocks

25/05/2020 | Flixfilm

Number Blocks på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I et land, der hedder Talland, er matematik lig med masser af sjov, når en gruppe glade klodser arbejder, leger og synger sammen.

Number Blocks (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Number Blocks på YouTube.Se Number Blocks på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Number Blocks (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Number Blocks (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Number Blocks, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Number Blocks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar