Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Numbered

31/12/2017 | Flixfilm

Numbered på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Documentary, History
Instruktion: Dana Doron, Uriel Sinai
Skuespillere: Gita Kalderon, Zoka Levy, Danny Chanoch
Spilletid: 55 min
Land: Israel
Sprog: Hebrew
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Ved hjælp af de overlevendes vidnesbyrd undersøger denne dokumentar historien bag – og betydningen af – de tal, der blev tatoveret på Auschwitz-fangernes kroppe.

Numbered havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Numbered på YouTube.Se Numbered på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Numbered ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Numbered stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Numbered, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Numbered er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar