Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Numbered

31/12/2017 | Flixfilm

Se Numbered på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary, History
Instruktør: Dana Doron, Uriel Sinai
Skuespillere: Gita Kalderon, Zoka Levy, Danny Chanoch, Regina Steinitz
Spilletid: 55 min
Land: Israel
Sprog: Hebrew
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Ved hjælp af de overlevendes vidnesbyrd undersøger denne dokumentar historien bag – og betydningen af – de tal, der blev tatoveret på Auschwitz-fangernes kroppe.

Numbered havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Numbered på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Numbered ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Numbered stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Numbered, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Numbered er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar