Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Nureyev

01/01/2021 | Flixfilm

Se Nureyev på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Biography
Instruktør: Moze Mossanen
Skuespillere: Nico Archambault, Greta Hodgkinson, Etienne Lavigne, Tyler Robinson
Spilletid: 47 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.2

Handling: Denne dokumentar indeholder hidtil usete optagelser og følger danseren Rudolf Nurejevs liv fra hans ydmyge begyndelse til hans afhopning til Vesten.

Nureyev havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Nureyev på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nureyev ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nureyev er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nureyev stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar