Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Nureyev

01/01/2021 | Flixfilm

Nureyev på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary, Biography
Instruktion: Jacqui Morris, David Morris
Skuespillere: Rudolf Nureyev
Spilletid: 115 min
Land: United Kingdom, Denmark, France, Spain, United States, Ukraine
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Denne dokumentar indeholder hidtil usete optagelser og følger danseren Rudolf Nurejevs liv fra hans ydmyge begyndelse til hans afhopning til Vesten.Se Nureyev på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Nureyev havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nureyev på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Nureyev ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nureyev stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nureyev, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nureyev er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar