Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nurse Betty

Nurse Betty

15/10/2017 | Flixfilm

Se Nurse Betty på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Comedy, Crime, Drama, Romance
Instruktør: Neil LaBute
Skuespillere: Morgan Freeman, Renée Zellweger, Chris Rock, Greg Kinnear
Spilletid: 110 min
Land: Germany, USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Efter at have været vidne til mordet på sin utro ægtemand tror en traumatiseret servitrice, at hun er en fiktiv person fra en populær sæbeopera.

Nurse Betty havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Nurse Betty på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nurse Betty ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nurse Betty stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nurse Betty, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nurse Betty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar