Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nurse Betty

Nurse Betty

15/10/2017 | Flixfilm

Nurse Betty på Netflix

Produktionsår: 2000
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktion: Neil LaBute
Skuespillere: Renée Zellweger, Morgan Freeman, Chris Rock
Spilletid: 110 min
Land: Germany, United States
Sprog: Italian, English, Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Efter at have været vidne til mordet på sin utro ægtemand tror en traumatiseret servitrice, at hun er en fiktiv person fra en populær sæbeopera.

Nurse Betty havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nurse Betty på YouTube.Se Nurse Betty på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Nurse Betty ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nurse Betty stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nurse Betty, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nurse Betty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar