Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nurse on Wheels

Nurse on Wheels

01/01/2022 | Flixfilm

Se Nurse on Wheels på Netflix

Produktionsår: 1963
Genre: Comedy
Instruktion: Gerald Thomas
Skuespillere: Juliet Mills, Ronald Lewis, Joan Sims
Spilletid: 85 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En sygeplejerske flytter til en lille by, hvis indbyggerne er skeptiske på grund af hendes unge alder. Gradvist opnår hun respekt – i første omgang fra en rig landmand.

Nurse on Wheels havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nurse on Wheels på YouTube.Se Nurse on Wheels på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nurse on Wheels ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nurse on Wheels stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nurse on Wheels, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nurse on Wheels er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar