Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nurses Who Kill

Nurses Who Kill

01/08/2017 | Flixfilm

Se Nurses Who Kill på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jane Monckton-Smith, Ellie Cannon, Donna Youngs, Sarah Jarvis
Spilletid: 44 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Topeksperter indenfor medicin, psykologi og kriminalforsorg analyserer, hvad der har motiveret sygeplejersker, som har udnyttet deres positioner til at dræbe.


Se Nurses Who Kill på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNurses Who Kill (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nurses Who Kill (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nurses Who Kill herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nurses Who Kill er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nurses Who Kill (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar