Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nurses Who Kill

Nurses Who Kill

01/08/2017 | Ingen kommentarer

Se Nurses Who Kill på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ellie Cannon, Jane Monckton-Smith, Angie Adler, Elizabeth Kirkby
Spilletid: 44 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: Topeksperter indenfor medicin, psykologi og kriminalforsorg analyserer, hvad der har motiveret sygeplejersker, som har udnyttet deres positioner til at dræbe.


Se Nurses Who Kill på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nurses Who Kill (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nurses Who Kill (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nurses Who Kill herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nurses Who Kill er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nurses Who Kill (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar