Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny absurd komedieserie fra Netflix; ‘Friends From College’

Ny absurd komedieserie fra Netflix; ‘Friends From College’

16/06/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop smidt første trailer til den nye komedieserie ‘Friends From College’ op på Youtube og den byder i særdeleshed på en masse absurd komik – Den er også fra skaberne af komedierne Bad Neighbours og Forgetting Sarah Marshall.

Se traileren nederst i artiklen.

‘Friends From College’, der får premiere på Netflix Danmark den 14. juli, er en original komedieserie på 8 episoder om at opføre sig voksent.

Seriens omdrejningspunkt er en gruppe venner, der gik på Harvard sammen, og som nu er i 40’erne og både arbejdsmæssigt og privat oplever både succes og mangel på samme. Serien er med sin beskrivelse af de sammenflettede og ofte komplicerede forhold en komisk udforskning af gamle venskaber, tidligere romantiske forbindelser og om at et leve et liv som voksen med et nostalgisk blik på fortiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Friends From College’ har en lang række stjerner som Keegan-Michael Key (Key & Peele, Keanu, Don’t Think Twice), Cobie Smulders (Jack Reacher: Never Go Back, Avengers, How I Met Your Mother), Annie Parisse (Vinyl, The Following), Nat Faxon (Married, American Dad, Ben & Kate), Fred Savage (The Grinder, Mine glade 60’ere) og Jae Suh Park (The Mindy Project, The Big Short) på rollelisten.

LÆS OGSÅ   Nyt på Netflix (Uge 1 – 2021)

Nick Stoller (Bad Neighbours, Bad Neighbours 2, Droppet af Sarah Marshall, Get Him to the Greek) og Francesca Delbanco har skabt serien.

‘Friends From College’ har eksklusiv premiere på Netflix Danmark den 14. juli 2017 og alle otte afsnit kan ses med det samme.    Skriv kommentar