Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Ny actionfyldt trailer til ‘Star Trek: Discovery’

Ny actionfyldt trailer til ‘Star Trek: Discovery’

25/07/2017 | Flixfilm

Nu er der ikke længe til at en ny æra for ‘Star Trek’ begynder. Dn første nye “Star Trek”-serie i 12 år og franchisens syvende tv-serie; ‘Star Trek: Discovery’ får eksklusiv premiere på Netflix den 25. september 2017 og nu kan streamingtjenesten afsløre en spritny og actionfyldt trailer

Find traileren, som blev frigivet i forbindelse med dette års Comic-Con, nederst i artiklen.

Omtrent ti år før begivenhederne i den oprindelige serie skildrer ‘Star Trek: Discovery’ en aldrig tidligere vist tidsepoke, der var med til at forme Føderationens historie.

Sci-fi-serien følger Starfleets rejser for at opdage nye verdener og nye livsformer, mens den indeholder et nyt rumskib, nye figurer og nye missioner, samtidig med at den omfatter den samme ideologi og håb for fremtiden, der inspirerede en generation af drømmere og fans.

LÆS OGSÅ:   Per Fly laver ny dansk krimiserie til Netflix; 'Reservatet'

De nye afsnit af Star Trek kan ses på Netflix her i Danmark blot 24 timer efter tv-premieren i USA, hvor serien bliver vist på CBS. Det er således ikke alle afsnit af ‘Star Trek: Discovery’ sæson 1, som kan ses med det samme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Første sæson er på i alt 15 episoder, men vil blive delt op i to kapitler og første del af serien vil således kunne ses fra mandag 25. september. Første kapitel slutter mandag den 6. november, mens anden del af sæson 1 således vil begynde i januar 2018.

Se ‘Star Trek: Discovery’ på Netflix Danmark fra den 25. september.
Skriv kommentar