Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Ny animationsserie for de yngste på Netflix

Ny animationsserie for de yngste på Netflix

02/10/2014 | Flixfilm

king kong of the ape netflix animation dkKong – King of the Ape er navnet på en helt ny computer-animeret serie for børn, som får eksklusiv premiere på Netflix i starten af 2016. Men inden Kong – King of the Apes får premiere på Netflix kommer der først en spillefilm, som herefter følges op af serien, der bliver på 12 episoder.

Den nye animationsserie er skabt af Avi Arad, der tidligere har være involveret i filmene om Spider-Man, X-Men, Iron Man og The Incredible Hulk. Han har ligeledes lavet børneserien Pac-Man and the Ghostly Adventures, som er blevet ekstremt populær i USA.

Kong – King of the Apes foregår i år 2050, og giver et nyt og moderne indblik i den klassiske historie om King Kong. I fremtiden er King Kong stadig en af de stærkeste væsner på jorden og mennesker tilbeder ham som en superhelt.

I serien, ser fremtiden lys ud for øen Alcatraz i San Francisco, der blevet forvandlet til det mest imponerende natur- og dyrelivsreservat på jorden. Men da øens absolutte attraktion går amok bliver King Kong befolkningens fjende nummer et, men skurken som i første omgang tog King Kong til fange og placerede ham på øen, truer nu med at slippe en hær af gigantiske robot-dinosaurer løs. Ironisk nok er King Kong dog den eneste der er stærk nok til at stoppe robotterne og den onde skurk. Det er dog ikke nemt når hele jordens befolkning er efter en, men heldigvis er der tre unge mennesker, som kender sandheden og vil hjælpe King Kong med at undslippe så han kan redde menneskeheden.

LÆS OGSÅ:   De 10 mest sete Netflix-film nogensinde

– Vi er spændte på at arbejde sammen med Avi, der har stået bag nogle af de mest succesfulde action- og eventyrfilm, udtaler Ted Sarandos, Chief Content Officer hos Netflix. Avi Arad tilføjer, “Jeg har altid elsket King Kong. Dette er en unik mulighed for at introducere ham som computer-animeret (CGI) til børn over hele verden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Kong – King of the Ape på Netflix Danmark i 2016.
Skriv kommentar