Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny animeret originalserie på Netflix: F is for Family

Ny animeret originalserie på Netflix: F is for Family

22/10/2014 | Flixfilm

F is for Family er en helt ny animeret komedieserie, der kommer på Netflix i 2015, som er skabt af den amerikanske komiker Bill Burr og Michael Price (The Simpsons), samt Vince Vaughn (Wedding Crashers) og Peter Billingsley (Iron Man).

Animationsserien F is for Family bliver på seks episoder og følger familien Murphy gennem de glade 1970’ere – dengang man havde lov til at slå børn, ryge indenfor og medbringe skarpladte våben på flyveturen.

Familiens overhoved og patriot Frank Murphy indtales af Bill Burr, mens konen Sue og sønnen Kevin indtales af henholdsvis Laura Dern (Jurassic Park) og Justin Long (Live Free or Die Hard).

“F is for Family er serien som jeg altid har drømt om at lave. Den fanger alle personerne fra min barndom som jeg husker dem. Det bliver sjovt at genfortælle historierne,” fortæller Bill Burr. “Bill har en af de sjoveste og mest originale stemmer. Vi er alle spændte på at arbejde sammen med Netflix omkring dette projekt,” tilføjer Vince Vaughn.

LÆS OGSÅ   'Love is Blind' kommer i en svensk udgave

Artiklen fortsætter under annoncen

Bill Burr er en amerikansk stand-up komiker, radiovært, og skuespiller. Han er bedst kendt for film som Date Night, The Heat, Stand Up Guys, Walk of Shame og han rolle er i den populære dramaserie Breaking Bad. Hans seneste stand-up show, I’m Sorry You Feel That Way, får i øvrigt premiere eksklusivt på Netflix den 5. december.

Se komedieserien F is for Family på Netflix Danmark i 2015.Skriv kommentar