Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny ‘Anne’ fundet til Netflix-udgave af Anne fra Grønnebakken

Ny ‘Anne’ fundet til Netflix-udgave af Anne fra Grønnebakken

24/11/2016 | Flixfilm

anne-gronnebakken-netflix-ny-serieTidligere på året afslørede streamingtjenesten Netflix, at de ville lave en ny version af den elskede tv-serie Anne fra Grønnebakken hvor man følger den fantasifulde Anne Shirley.

Nu kan Netflix imidlertid afsløre hvem der i den nye udgave vil spille Anne, samt titlen på den 8 episoder lange Netflix-serie, som har fået navnet ‘Anne’.

Den gammelkloge Anne Shirley spilles af den canadiske skuespiller Amybeth McNulty, mens de øvrige canadiske skuespillere Dalila Bela (Diary of a Wimpy Kid, Once Upon a Time), Corinne Koslo (Sweeney Todd, Best in Show) og Aymeric Jett Montaz (Bellevue, Just for Laughs Gags!) vil spille hendes nærmeste venner.

Drama-serien byder på en såkaldt coming-of-age historie, der handler om en outsider, som imod alle ods og udfordringer, kæmper for at finde hendes plads på jorden.

LÆS OGSÅ   Fjerde og sidste sæson af 'Manifest' får premieredato

Artiklen fortsætter under annoncen

Anne handler om en ung og forældreløs pige, der efter en barndom med misbrug og børnehjem, fejlagtigt bliver sat til at leve med den aldrende søster og bror, Marilla (Geraldine James OBE) og Matthew Cuthbert (R.H. Thomson). Over tid ændres deres liv dog af den 13-årige Annes unikke ånd, heftige intellekt og strålende fantasi.

Manuskriptforfatter på serien er den Emmy-vindende Moira Walley-Beckett, som blandt andet har skrevet flere episoder af den populære Breaking Bad.

Anne (Anne fra Grønnebakken) får eksklusiv premiere på Netflix Danmark i 2017.Skriv kommentar