Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Ny dansk serie ‘Kastanjemanden’ får premiere i september

Ny dansk serie ‘Kastanjemanden’ får premiere i september

26/08/2021 | Flixfilm

kastanjemanden netflix serie

I 2019 kunne streamingtjenesten Netflix annoncere, at de var gået i gang med en filmatisering af Søren Sveistrups anmelderroste roman ‘Kastanjemanden’, der er et karakterdrevet thriller-drama med rødder i Nordic Noir-genren.

Nu kan Netflix så afsløre, at serien, som består af i alt 6 afsnit, får premiere på Netflix Danmark den 29. september.

Sidste år kunne Netflix endvidere løfte sløret for en kort teaser, som kan ses nederst i artiklen.

‘Kastanjemanden’, som har Danica Curcic (‘The Mist’, ‘Equinox’), Mikkel Boe Følsgaard (‘The Rain’, ‘En kongelig affære’), Iben Dorner (‘Borgen’), Lars Ranthe (‘Druk’) og David Dencik (‘Chernobyl’, ‘Bond 25: No Time To Die’) på rollelisten, handler om en uforudsigelig jagt på en morder, der efterlader kastanjefigurer som et makabert visitkort på sine ofre – og pludselig bliver én af sagerne forbundet med en højprofileret efterforskning om et forsvundet barn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien foregår i en stilfærdig forstad til København, hvor politiet på en stormfuld oktober-morgen gør en forfærdelig opdagelse. En ung kvinde bliver fundet brutalt myrdet på en legeplads, og en af hendes hænder mangler. Over hende hænger en lille mand af kastanjer.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Orion og Mørket'

Den ambitiøse, unge detektiv Naia Thulin (Danica Curcic) bliver sammen med sin nye partner, Mark Hess (Mikkel Boe Følsgaard) tildelt sagen. Inden længe finder de et stykke mystisk bevismateriale på kastanjemanden – et bevismateriale, der forbinder det hele til en pige, der forsvandt et år tidligere og formodedes at være død: Datteren til socialminister Rosa Hartung (Iben Dorner).

Serien er instrueret af Mikkel Serup (‘Forbrydelsen’, ‘Friheden’) og produceres af SAM Productions, der også står bag den succesfulde, norske Netflix Original ‘Ragnarok‘ og den nye sæson af den nyligt annoncerede ‘Borgen’. Seriens producere er Stine Meldgaard og Morten Kjems Hytten Juhl, mens executive producere er Søren Sveistrup og Meta Louise Foldager Sørensen.

Se ‘Kastanjemanden’ på Netflix Danmark fra den 29. september.
Skriv kommentar