Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny dokumentar om maskulinitet på Netflix til marts

Ny dokumentar om maskulinitet på Netflix til marts

06/01/2015 | Flixfilm

netflix dokumentar danmarkTil marts får den originale dokumentar, My Own Man om maskulinitet og komplekse far/søn-relationer premiere på Netflix Danmark. Dokumentaren er instrueret af David Sampliner, mens den amerikanske skuespiller Edward Norton har produceret filmen. My Own Man kan ses på Netflix fra 6. marts.

Da instruktøren Sampliner finder ud af, at han skal være far til en lille dreng, frygter han, at han skal mande sig op og grave den skjulte maskulinitet frem, som han har afvist hele sit liv. Men efterhånden som han fordyber sig i den nye verden af maskuline idealer, herunder stemmetræning, krigsweekender og jagt, indser han, at alle veje fører tilbage til hans eget ængstelige forhold til sin far. Med sin nære, sjove og bevægende tilgang afslører My Own Man de til tider smertefulde sandheder, der ofte ligger usagt hen mellem fædre og sønner.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Meltdown: Three Mile Island'

“My Own Man er så personlig, som filmproduktionen kan blive. Du ser sjældent en kunstner dokumentere sine egne personlige erfaringer med en så stor åbenhed og på samme tid give en så dyb indsigt i den universelle udfordring, der ligger i at kommunikere i en familie,” udtaler Edward Norton.

“Da jeg begyndte at lave denne film, ønskede jeg at dokumentere en oplevelse, jeg delte med en masse af mine kammerater: at blive en mand og far i en tid, hvor mændenes rolle er under så dramatisk forandring,” siger David Sampliner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se dokumentaren My Own Man på Netflix Danmark fra 6. marts.
Skriv kommentar