Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny film med Paul Rudd & Selena Gomez på Netflix til sommer

Ny film med Paul Rudd & Selena Gomez på Netflix til sommer

06/04/2016 | Flixfilm

CW65ZsMWsAU0zY5Netflix kan i dag afsløre, at streamingtjenesten til sommer – nærmere bestemt 24. juni – har eksklusiv premiere på filmen med The Fundamentals of Caring med bl.a. Paul Rudd og Selena Gomez i hovedrollerne. Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

The Fundamentals of Caring følger Ben, som er en pensioneret forfatter, der bliver en omsorgsperson efter at have oplevet en personlig tragedie. Efter 6 ugers træning møder Ben sin først client, Trevor, en rapkæftet 18-årig med muskelsvind. En lammet følelsesmæssigt, en lammet fysisk, tager de begge på en roadtrip til alle de steder som Trevor har forelsket sig i gennem nyhederne i fjernsynet, inklusiv verdens dybeste hul. På vejen samler de en hjemløs og en kommende mor op, hvilket får dem til at forstå vigtigheden af håb og rigtigt venskab.

LÆS OGSÅ   Nyheder på Netflix i december 2022

Filmen, der havde premiere på dette års Sundance Film Festival, er baseret på en novelle af Jonathan Evison og er skrevet, instrueret og produceret af Rob Burnett. Foruden Paul Rudd og Selena Gomez medvirker også Craig Roberts, Jennifer Ehle, Megan Ferguson og Frederick Weller.

Se The Fundamentals of Caring på Netflix Danmark d. 24. juni.

Artiklen fortsætter under annoncenSkriv kommentar