Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny film med Pee-Wee Herman kommer på Netflix

Ny film med Pee-Wee Herman kommer på Netflix

23/12/2014 | Flixfilm

pee wee herman netflix danmarkEn helt ny film med den spektakulære og komiske karakter Pee-Wee Herman kommer angiveligt på Netflix til næste år. Det skriver blandt andet det amerikanske medie TheWrap.

Pee-Wee Herman er muligvis ikke særlig kendt på disse breddegrader, men i hjemlandet USA er de originale film og serier blevet anerkendt og rost til skyerne, hvor Pee-Wee Herman havde sin storhedstid i hovedsageligt 1980’erne.

Netflix har de seneste uger tilføjet flere shows med Pee-Wee Herman til deres streamingtjeneste, heriblandt børneprogrammet Pee-Wee’s Playhouse, som er blevet udråbt som værende en af de bedste kult-serier gennem tiden og som netop nu kan findes på Netflix Danmark.

Manden bag karakteren Pee-Wee Herman er den amerikanske skuespiller og komiker Paul Reubens, som nok bedst kendes for sin rolle i filmen Blow hvor han overfor bl.a. Johnny Depp, spiller storsmugleren Derek Foreal. Herudover har Paul Reubens lagt stemmer til adskillige film og serier.

LÆS OGSÅ   Tobias Lindholms 'The Good Nurse' får vild start

Artiklen fortsætter under annoncen

Produktionen af den nye Pee-Wee Herman film, skulle angiveligt starte om få måneder og producenten bag er Judd Apatow, der tidligere har været involveret i komediefilm som Anchorman 2, The 40-Year-Old Virgin og Pineapple Express.Skriv kommentar