Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Ny film med Pee-Wee Herman kommer på Netflix

Ny film med Pee-Wee Herman kommer på Netflix

23/12/2014 | Flixfilm

pee wee herman netflix danmarkEn helt ny film med den spektakulære og komiske karakter Pee-Wee Herman kommer angiveligt på Netflix til næste år. Det skriver blandt andet det amerikanske medie TheWrap.

Pee-Wee Herman er muligvis ikke særlig kendt på disse breddegrader, men i hjemlandet USA er de originale film og serier blevet anerkendt og rost til skyerne, hvor Pee-Wee Herman havde sin storhedstid i hovedsageligt 1980’erne.

Netflix har de seneste uger tilføjet flere shows med Pee-Wee Herman til deres streamingtjeneste, heriblandt børneprogrammet Pee-Wee’s Playhouse, som er blevet udråbt som værende en af de bedste kult-serier gennem tiden og som netop nu kan findes på Netflix Danmark.

Manden bag karakteren Pee-Wee Herman er den amerikanske skuespiller og komiker Paul Reubens, som nok bedst kendes for sin rolle i filmen Blow hvor han overfor bl.a. Johnny Depp, spiller storsmugleren Derek Foreal. Herudover har Paul Reubens lagt stemmer til adskillige film og serier.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 14 – 2024)

Produktionen af den nye Pee-Wee Herman film, skulle angiveligt starte om få måneder og producenten bag er Judd Apatow, der tidligere har været involveret i komediefilm som Anchorman 2, The 40-Year-Old Virgin og Pineapple Express.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar