Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Ny funktion: Anbefal Netflix til vennerne på Facebook

Ny funktion: Anbefal Netflix til vennerne på Facebook

04/09/2014 | Flixfilm

netflix anbefal facebook danmarkNetflix har for nyligt implementeret en ny funktion på deres streamingtjeneste, som gør det nemt og hurtigt at anbefale film og serier til ens venner på Facebook. Nederst kan du se en video-præsentation af den nye funktion.

Med den nye funktion kan man mens rulleteksterne vises, anbefale den pågældende film eller serie til ens venner på Facebook. Vennerne vises automatisk på Netflix og man skal blot klikke på de af vennerne man tror vil være interesseret i en anbefaling. Venner kan så se anbefalingen næste gang de logger ind på Netflix.

For at kunne benytte kræver det, at man forbinder sin Facebook-konto med Netflix. Hvis man sender en anbefaling til en ven, der ikke har forbundet sin Facebook-konto med Netflix, så vises anbefalingen blot i deres indbakke på Facebook, modsat direkte på Netflix.

LÆS OGSÅ:   'Emily in Paris' sæson 4 kommer efter sommeren

Det er også muligt at sende anbefalinger til vennerne, mens man blot surfer rundt i film og serie-katagorierne på Netflix.

Det er frivilligt om man vil benytte den nye funktion. Netflix lover i forbindelse med den nye funktion, som kræver at man forbinder sin konto med Facebook, at streamingtjenesten aldrig vil lave opdateringer på ens news-feed. Man kan dermed roligt forbinde sin konto med Netflix uden at skulle bekymre sig om dette.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se hvordan den nye funktion virker herunder;
Skriv kommentar