Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny ‘Godzilla: Planet of the Monsters’ på Netflix i denne måned

Ny ‘Godzilla: Planet of the Monsters’ på Netflix i denne måned

08/01/2018 | Flixfilm

I begyndelsen af 2017 kunne Flixfilm offentliggøre planerne om en ny Godzilla-film, som var under udvikling af Netflix og Polygon Pictures (‘Knights of Sidonia’, ‘AJIN: Demi-Human’, ‘BLAME!’).

Efter flere måneders produktion kan streamingtjenesten Netflix nu afsløre premieredato, trailer, samt at dette ikke bliver det sidste vi kommer til at se til det verdenskendte monster.

Animefilmen ‘Godzilla: Planet of the Monsters’, som er første film i en trilogi, får premiere på Netflix Danmark den 17. januar og traileren kan ses nederst i artiklen.

“Vi er virkelig glade for at afsløre ‘Godzilla’, som den seneste tilføjelse til vores voksende udvalg af originale anime-film og -serier fra Netflix”, udtaler Greg Peters, direktør, Netflix Japan. “At arbejde med de bedste skabere om at bringe ‘Godzilla’ ud til Netflix’ medlemmer i over 190 lande, markerer en vigtig milepæl for os”

LÆS OGSÅ   Fem gyserfilm på 90 minutter, som du kan streame på Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

Den næste Godzilla-film i rækken bliver; ‘Godzilla: Battle Mobile Breeding City’, som vil foregå i en dyster fremtid hvor Godzilla har hærget Jorden i mere end 20.000 år hvor de sidste mennesker endelig beslutter at tage kampen op mod det frygtindgydende kæmpemonster. Websitet Comicbook skriver, at denne kamp vil involvere Mecha Godzilla – en menneskeskabt Godzilla-lignende robot med våben.

Det oplyses ikke hvornår næste film får premiere, men det må formodes at være om et årstid. Der er ej heller nogle offentliggjorte informationer om den tredje og sidste film i trilogien.

Se ‘Godzilla: Planet of the Monsters’ på Netflix Danmark fra den 17. januar.    Skriv kommentar