Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Ny hårrejsende japansk gyserserie; ‘Ju-On: Origins’

Ny hårrejsende japansk gyserserie; ‘Ju-On: Origins’

13/05/2020 | Flixfilm

ju on origins netflix danmarkDet kun få dage siden, at Netflix kunne annoncere premieredatoen på en anden skrækindjagende horror-serie, men streamingtjenesten kan åbenbart ikke få nok af gys og gru da de netop har løftet sløret for en ny hårrejsende gyserserie; ‘Ju-On: Origins’.

Den japanske serie ‘Ju-On: Origins’ er faktisk baseret på virkelige begivenheder, der foregik over fire årtier – og virkeligheden er mere hårrejsende end fantasien.

Se en trailer til ‘Ju-On: Origins’ nederst i artiklen, som har premiere på Netflix den 3. juli.

I serien følger man en gruppe mennesker som undersøger et hus, der hjemsøges af en hårrejsende forbandelse. Spørgsmålet er om de kan undslippe forbandelsen og hvilken skrækindjagende forbrydelse, der har fundet sted siden at huset?

LÆS OGSÅ:   'Rick & Morty'-skaber laver Netflix-animationsserie 'The Undervale'

På baggrund af traileren nedenfor ser det i hvert fald ud til at være en neglebidende tur inden i huset, som byder på uhyggelige babyer og børn!

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien er i øvrigt baseret på samme legendariske baggrundshistorie som de populære horror-film ‘The Grudge’ fra 2004 og frem, der bygger på fortællingen om at når en person i raseri bliver myrdet opstår der en forbandelse det sted – i dette tilfælde et hus – hvor gerningen fandt sted.

Se ‘Ju-On: Origins’ på Netflix Danmark fra den 3. juli.
Skriv kommentar