Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny hævntørstig komedieserie fra Netflix: ‘Insatiable’

Ny hævntørstig komedieserie fra Netflix: ‘Insatiable’

21/07/2018 | Flixfilm

Den 10. august har streamingtjenesten Netflix premiere på ‘Insatiable’ som er en mørk og forskruet hævn-komedieserie med Debby Ryan, Dallas Roberts og Alyssa Milano på rollelisten.

Se en trailer til ‘Insatiable’ nederst i artiklen.

I årevis er Patty (Debby Ryan) blevet mobbet, ignoreret og undervurderet af dem omkring hende på grund af hendes vægt. Men nu da hun pludseligt er blevet tynd, er Patty ude efter hævn, og det skal gå ud over alle dem, der nogensinde har fået hende til at have det dårligt med sig selv.

Bob Armstrong (Dallas Roberts), som er en vanæret advokat, hvis sande passion er at coache skønhedskonkurrencedeltagere, er den eneste der ser Pattys potentiale og tager hende under sine vinger – først som en juridisk klient og derefter som skønhedskonkurrencedeltager, som han træner til at blive blandt de bedste skønhedsdronninger i landet.

LÆS OGSÅ:   'A Beautiful Life' med Christopher har fået premieredato

Artiklen fortsætter under annoncen

Men Bob og hans kone Coralee (Alyssa Milano) har ingen ide om, hvor dybt Pattys had det stikker, og hvor langt hun vil gå for at få hævn, over alle der har gjort hende uret. Bøller, vær på vagt! Hævnen er sød, og hvis du gør dig uvenner med hende, bliver du hendes næste offer.

Coming of rage-serien er skabt af Lauren Gussis, som har været med til at lave utallige afsnit af den morderiske krimiserie ‘Dexter’, som blev vist på tv fra 2006-2013 over 8 sæsoner.

Se ‘Insatiable’ på Netflix Danmark fra den 10. august. Alle 12 episoder kan ses med det samme.Skriv kommentar