Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Ny horror-serie fra Netflix: ‘The Haunting of Hill House’

Ny horror-serie fra Netflix: ‘The Haunting of Hill House’

20/09/2018 | Flixfilm

Netflix er klar til at løfte sløret for første trailer til deres nye gruopvækkende serie ‘The Haunting of Hill House’, som er en moderne fortolkning af Shirley Jacksons populære roman af samme navn.

Se trailer nederst i artiklen.

‘The Haunting of Hill House’ er et komplekst familiedrama indkapslet i en uhyggelig gyserhistorie. En gruppe søskende, der som børn voksede op i, hvad der senere skulle blive kendt som det mest berømte hjemsøgte hus i landet, er blevet voksne og tvunget sammen igen. De skal nu konfrontere fortidens spøgelser – de der stadig lurer i deres sind, og de som holder øje med dem i Hill Houses mørke kroge.

Bag familiedramaet står det kendte horror mastermind Mike Flanagan som skaber, instruktør og executive-producer. Mike Flanagan er blandt andet kendt fra ‘Hush‘, ‘Oculus‘ og ‘Gerald’s Game‘.

LÆS OGSÅ:   Susanne Bier er tilbage med Netflix-serien 'The Perfect Couple'

Trevor Macy, Justin Falvey og Darryl Frank står side om side med Flanagan som executive-producer og Meredith Averill fungerer både som co-showrunner og executive-producer.

Artiklen fortsætter under annoncen

På rollelisten finder man blandt andre Michiel Huisman (‘Game of Thrones’), Carla Gugino (‘Watchmen’) og Henry Thomas (‘E.T. the Extra-Terrestrial’)

Første sæson er på 10 episoder og serien produceres til Netflix af Amblin TV og Paramount Television.

‘The Haunting of Hill House’ har premiere på Netflix Danmark den 12. oktober
Skriv kommentar