Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny komediespecial på Netflix: Freezing Hot

Ny komediespecial på Netflix: Freezing Hot

15/01/2015 | Flixfilm

Iliza Shlesinger Freezing Hot comedy netflixDen 23. januar har Netflix premiere på det helt nye originale komedieshow Freezing Hot af Iliza Shlesinger, der har et forfriskende perspektiv på den evige “mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus”. Se en trailer til comedyshowet nederst i artiklen.

I denne komediespecial, indspillet i Gothic Theatre i Denver, fokuserer Iliza Shlesinger på de universelle kampe mellem mænd og kvinder. Showet udforsker sandheder om påklædning ved dates, utrolige break-ups og kvinders besættelse af efteråret.

Comedyshowet Freezing Hot er en efterfølger til komikeren Iliza Shlesingers seneste stand-up War Paint fra 2013, som i øjeblikket er tilgængelig på Netflix Danmark.

Streamingtjenesten Netflix har på det seneste tilføjet flere eksklusive stand-up shows til deres udvalg. I 2014 kom der blandt andet shows med Chelsea Handler, Aziz Ansari, Jim Jefferies, Chelsea Peretti og Bill Burr. Der skulle også være kommet et show med Bill Cosby, men dette valgt streamingtjenesten at udsætte grundet voldtægtsanklager mod Cosby. Hvorvidt det show bliver tilgængeligt på et senere tidspunkt har Netflix ikke meddelt.

LÆS OGSÅ   Pamela Anderson taler ud på Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

Årsagen til at Netflix satser meget på stand-up og comedy er, at mange af deres medlemmer efterspørger det og ingen af de konkurrende streamingtjenester har fokus på dette område. Derfor håber Netflix at kunne differentiere sig fra andre og tiltrække flere medlemmer.

Se Iliza Shlesinger: Freezing Hot på Netflix Danmark fra 23. januar.

Find en trailer til showet herunder;
Skriv kommentar