Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny krimidokumentar fra folkene bag ‘Making a Murderer’

Ny krimidokumentar fra folkene bag ‘Making a Murderer’

19/04/2017 | Flixfilm

“Hvem myrdede søster Cathy?”

Ovenstående er det gennemgående spørgsmål i ‘The Keepers,’ som er en ny true-crime-serie på 7 episoder fra folkene bag ‘Making a Murderer’ og ‘Amanda Knox’.

Nedenfor kan du se en trailer til ‘The Keepers,’ som har eksklusiv premiere den 19. maj 2017.

Instruktøren Ryan White (The Case Against 8, Good Ol’ Freda) har skabt den medrivende dokumentar-serie om det uopklarede mord på en nonnen Cathy Cesnik fra Baltimore og den smerte og de hemmeligheder, der stadig hænger i luften næsten fem årtier efter hendes død.

Artiklen fortsætter under annoncen

I modsætning til den mørke forbrydelse, ser vi følelsesmæssige historier om overlevende fra seksuelt misbrug og samtaler med to pensionerede kvinder, der utrætteligt har arbejdet på kriminalsagen i flere år.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 45 – 2022)

Rygter forlyder at kvinderne blev misbrugt og at mordet på Cathy er eksemplet hvis man begyndte at råbe op om forholdene på skolen hvor Cathy var lærer.

Netflix har tidligere haft stor succes med lignende true-crime-serier som ‘Making a Murderer‘ og ‘Amanda Knox,’ mens Netflix senere på måneden har premiere på den nye dokumentar ‘Casting Jonbenét,’ om mordet på en kun 7-årig skønhedsdronning – og hvis død stadig er uopklaret.

‘The Keepers’ har premiere på Netflix Danmark den 19. maj.2 kommentarer til Ny krimidokumentar fra folkene bag ‘Making a Murderer’

  1. Peter Eriksen - kl. 18:38, 19-04-2017:

    I skriver at serien har premiere d. 19. Marts…. Det er altså 19. Maj….

  2. Flixfilm - kl. 19:02, 19-04-2017:

    Hej Peter,

    Du har helt ret. Det er hermed rettet 🙂

Skriv kommentar