Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Ny måling: 450.000 husstande har Netflix Danmark

Ny måling: 450.000 husstande har Netflix Danmark

16/01/2014 | Flixfilm

Netflix film danmarkDer er ingen tvivl om, at streamingtjenesten Netflix har indtaget Danmark med storm, men ifølge en ny undersøgelse om danskernes medievaner fra DR Medieforskning fremgår det, at hele 19% af de danske husstande benytter Netflix. Det svarer til ca. 450.000 husstande. Hvis vi dertil tillægger tallene fra Danmarks Statistik om, at der gennemsnit bor 2,1 personer i hver husstand, svarer det til at omkring 950.000 danskere har adgang til Netflix. Det er ca. 17% af Danmarks befolking.

Herudover har 9% af de danske husstande tidligere haft adgang til Netflix, men benytter den ikke længere. I alt betaler 24% af de danske husstande til en eller flere streamingtjeneste hvilket betyder, at Netflix er klart den største streamingtjeneste i Danmark.

LÆS OGSÅ:   De 10 mest sete Netflix-film nogensinde

Der har tidligere været sået tvivl omkring Netflix dominans i Danmark. Det skete senest ved en undersøgelse af YouGov tilbage i maj 2013, hvor det fremgik at ca. 400.000 danskere har abonnement til Netflix, hvilket flere eksperter modsagde. Men med den nye måling fra DR Medieforsking er det dermed blot endnu en gang blevet bekræftet, at Netflix er den ubestridte streamingtjeneste i Danmark.

Rapporten fra DR Medieforsking om medieudviklingen kan findes her: Link.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar