Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny Netflix app til iOS med HD og AirPlay

Ny Netflix app til iOS med HD og AirPlay

04/10/2013 | Flixfilm

Netflix app iphone ipad dkForleden opdaterede Netflix deres applikation til Apple iPhone og iPad således man nu kan se film og serier i HD-kvalitet og over Airplay. Applikationen kan hentes gratis på Apple AppStore.

Med den nye opdatering af applikationen kan man nu se film og serier i højere billedekvalitet, hvis man altså har en hurtig nok internetforbindelse. Det er heller ikke alle titler som er tilgængelige i HD, så hvis man vil se film og serier i HD skal man sikre sig at der forefindes et HD logo ved titlen.

Apple Airplay er en anden ny funktion i den opdaterede app. Med Airplay kan man starte en film på sin iPhone eller iPad og sende billedet til sit fjernsyn via Apple TV. Herefter kan man så bruge sin iPhone eller iPad som remote og pause, spole, søge, vælge lyd og undertekster mens man ser film. Mens man bruger Airplay kan man samtidig bruge andre apps og sende mails hvis man har lyst til det. For at bruge Airplay skal man blot trykke på Airplay-logoet som automatisk dukker op hvis man har et Apple TV i husstanden.

LÆS OGSÅ   'The Adam Project' stryger direkte ind på top 10

Hvis du har opdateret Netflix-applikationen, men ikke ser HD eller Airplay, så fortvivl ikke. Funtionerne er ved at blive rullet ud til alle Netflix-medlemmer i løbet af oktober.

Artiklen fortsætter under annoncen

Download Netflix-applikationen til iPhone og iPad her: Link.
2 kommentarer til Ny Netflix app til iOS med HD og AirPlay

  1. Marianne Mogensen - kl. 19:34, 16-06-2014:

    Hvorfor er appen på smart tv og Blueray så dårlig. Der kan man ikke søge på genre, titler i gennem viser den 3 af gangen, hvilket teger lang tid at kigge i gennem, og hvis man kigger og ikke alle film og serier vises, For at se alle titlerne skal man kigge i alfabetisk orden, eller søge på en specifik titel. Der er for det meste kun foreslået titler efter hvad man har set tidligere “Fordi du så”
    På pc og Wii er appen rigtig god. Der er godt overblik af film udvalget.

  2. Freja - kl. 21:59, 02-07-2015:

    Hej må jeg prøve en gratis måden hos jeg har

Skriv kommentar