Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Ny Netflix-film om Pee-Wee Herman

Ny Netflix-film om Pee-Wee Herman

20/01/2016 | Flixfilm

pee wee herman netflix danmarkDen 18. marts har Netflix Danmark premiere på den helt nye originalfilm; Pee-wee’s Big Holiday, med det vel nok amerikanske svar på Mr. Bean. Netflix løfter allerede lidt af sløret for, hvad vi kan forvente i den gakkede teaser, som kan ses nederst i artiklen.

I Netflix-filmen Pee-Wee’s Big Holiday møder vi den højtelskede kulturpersonlighed Pee-wee Herman, som efter et møde med en mystisk fremmede inspireres til at tage på sin allerførste ferie. Det udvikler sig til en episk og komisk fortælling om både venskab og skæbnesvangre møder.

På rollelisten i den nye film ses blandt Joe Mangianello (True Blood, Magic Mike XXL), Jessica Pohly (Stalker), Alia Shawkat (Arrested Development) og Stephanie Beatriz (Brooklyn Nine-Nine).

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 48 – 2023)

Pee-Wee Herman er ikke særlig kendt i Danmark, men i hjemlandet USA er de originale film og serier blevet anerkendt og rost til skyerne, hvor Pee-Wee Herman havde sin storhedstid i hovedsageligt 1980’erne.

Filmen er skrevet af manden bag karakteren, Paul Reubens, sammen med Paul Rust (Love, Arrested Development). Judd Apatow er med som producent (Trainwreck, Bridesmaids).

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Pee-wee’s Big Holiday på Netflix Danmark 18. marts.
Skriv kommentar