Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny Netflix-film om EDM; XOXO. Premiere 26. august

Ny Netflix-film om EDM; XOXO. Premiere 26. august

18/07/2016 | Flixfilm

xoxo netflixStreamingtjenesten Netflix opkøber så hurtigt nye rettigheder, at det kan være svært at følge med i nyhedsstrømmen, men det seneste opkøb er den uafhængige film XOXO, som er sat til premiere 26. august.

XOXO er en komedie om en gruppe unge i 20’erne, der tager på et vanvittigt eventyr til den største EDM (Electronic Dance Music) festival i Amerika, XOXO. Filmen følger de seks fremmede hvis liv mødes under en hektisk, drømmende og håbløs romantisk aften. Midt i det hele befinder Ethan sig. Han er en ung DJ, der får lov til at lukke festivalen efter et af hans numre er gået viralt online få dage før. Dette er en enorm mulighed … hvis han bare kan gøre det uden at lave fejltagelser!

I filmen medvirker Sarah Hyland (Modern Family), Graham Phillips (The Good Wife), Brett DelBuono, Chris D’Elia (Undateable), Haley Kiyoko (Jem & The hologrammer), Colin Woodell (Masters of Sex), Ryan Hansen (Party ned, 2 Broke Girls), Ian Anthony Dale (Hawaii Five-0) og Ione Skye (Say Anything).

LÆS OGSÅ   Nu kommer efterfølgeren til kontroversiel, erotisk Netflix-film; '365 Days'

XOXO instrueres af Christopher Louie og er skrevet af Dylan Meyer. Pete Tong er producer på filmen mens han også udlåner sin ekspertise på EDM til filmen som Music Supervisor.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se XOXO på Netflix Danmark d. 26. august.
Skriv kommentar