Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny Netflix-komedieserie fra skaberen af Friends

Ny Netflix-komedieserie fra skaberen af Friends

19/03/2014 | Flixfilm

grace frankie original serie netflixNetflix har netop offentliggjort, at der til næste år kommer en helt ny original komedieserie fra skaberen af Friends eksklusivt på streamingtjenesten. Serien hedder Grace & Frankie og har de kvindelige komikere Jane Fonda og Lily Tomlin i hovedrollen. Grace & Frankie bliver på 13 episoder af 30 minutter hver og den er skrevet og skabt af Marta Kauffman (Friends), Howard J. Morris (In Case of Emergency) og Paula Weinstein (Blood Diamond).

Komedienserien Grace & Frankie handler om Grace (Jane Fonda) og Frankie (Lily Tomlin), der godt oppe i årerne bliver udsat for en noget uventet situation. Deres mænd er nemlig blevet forelsket i hinanden og vil giftes, hvilket får kvindenes liv til at vende op og ned. Selvom de to kvinder ikke umiddelbart ser frem til, at blive tættere forbundet, så ender de dog med at blive hinandens redning i sidste ende.

LÆS OGSÅ   Se første uhyggelige teaser til 'Kastanjemanden'

Skuespilleren Jane Fonda har tidligere vundet flere priser, herunder 2 Oscars, men hun har senest gjort sig bemærket i serien The Newsroom, som hun også blev nomineret til en Emmy. Lily Tomlin har ligeledes været nomineret til en Oscar og kan netop nu opleves i den amerikanske serie Web Therapy.

I forbindelse med offentliggørelsen af serien, udtaler Ted Sarandos, Netflix Chief Content Officer, “Jane Fonda og Lily Tomlin er blandt de sjoveste og mest formidable skuespillerinder nogensinde, og det er et utrolig privilegium, at give dem mulighed for at lave optøjer på Netflix. Vi kan ikke vente.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Grace & Frankie på Netflix Danmark til næste år.    Skriv kommentar