Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Ny Netflix-serie: BoJack Horseman – en tegnefilm for voksne

Ny Netflix-serie: BoJack Horseman – en tegnefilm for voksne

11/12/2013 | Flixfilm

bojack horseman netflix dkTil næste år har Netflix premiere på den helt nye animationsserie BoJack Horseman, som er en mørk og vanvittig morsom serie for voksne. Serien er på 12 episoder og kommer eksklusivt til Netflix i midten af 2014.

I serien følger man Bojack, som er den legendariske stjerne fra 1990’ernes favorit-familiekomedie ”Horsin’ Around.” Han har gennem livet oplevet flere forliste ægteskaber og har et nærmest dedikeret forhold til whisky. Men med hjælp fra sin menneskelige makker Todd og sin tidligere elskerinde Princess Caroline, vil Bojack igen gøre entre på den store underholdningsscene.

Stemmerne i BoJack Horseman indtales blandt andet af Will Arnett (Arrested Development, Despicable Me), Aaron Paul (Breaking Bad) og Amy Sedaris (Strangers With Candy), mens serien er skabt af Raphael Bob-Waksberg og produceret af Michael Eisners Tornante Company (tidligere direktør for Disney).

”BoJack Horseman er et brutalt morsomt og unikt indblik i, hvad der kan ske efter at være blevet berømt,” udtaler Ted Sarandos, Netflix Chief Content Officer. ”Raphael har skabt nogle fantastiske karakterer, som nogle af de bedste komikere og skuespillere i verden har lagt stemmer til. Vi er begejstrede for at arbejde sammen med Michael Eisner om at levere BoJack eksklusivt til Netflix-medlemmer over hele verden.” Michael Eisner tilføjer, ”Vi er glade for at bringe BoJack Horsemans særegne humor til Netflix, et af verdens mest markante og spændende distributionsnetværk inden for underholdning i dag.”

LÆS OGSÅ:   De 10 mest sete Netflix-serier nogensinde

BoJack Horseman har premiere på Netflix Danmark i 2014

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar