Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny Netflix-serie går bagom Chicago Bulls i 90’erne

Ny Netflix-serie går bagom Chicago Bulls i 90’erne

18/04/2020 | Flixfilm

Den sidste turnering last dance chicago bullsPå mandag har Netflix premiere på en ny sportsserie, der følger det ikoniske basketballhold Chicago Bulls i 1997-1998 som var de sidste år Michael Jordan spillede på holdet.

Serien hedder ‘The Last Dance’ med den danske titel ‘Den sidste turnering’ og er på i alt 10 episoder.

Se en teaser nederst i artiklen.

Dokumentarserien omhandler Michael Jordan og basket-holdet Chicago Bulls’ jagt på et sjette NBA-mesterskab i 1998 og hylder nogle af de største spillere i historien og indeholder optagelser helt tilbage fra 1997, der aldrig tidligere har set dagens lys.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som serien bevæger sig gennem den tumultfyldte 1997-98-sæson, bliver seeren samtidig taget tilbage til dengang, det hele begyndte – lige fra Jordan’s barndomsrødder, the Bulls’ fem første mesterskaber og til de off-court-udfordringer og -triumfer, der var forbundet med det kulturskiftende fænomen, der blev skabt af Jordan og resten af the Bulls, herunder hans key teammates som fx Scottie Pippen, Dennis Rodman, Steve Kerr og coach Phil Jackson, der alle er en del af den kommende dokumentarserie.

LÆS OGSÅ   Netflix: Michael Bays '6 Underground' var en skuffelse

‘The Last Dance’ vises i samarbejde med ESPN, som har rettigheder til første visning. Det betyder, at alle afsnit ikke vil være tilgængelige ved premieredatoen. Der kommer i stedet et nyt afsnit hver uge – dagen efter at det er blevet vist på den amerikanske sportkanal.

Se ‘The Last Dance’ på Netflix Danmark den 20. april    Skriv kommentar