Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Ny Netflix-serie med Jennette McCurdy

Ny Netflix-serie med Jennette McCurdy

20/10/2014 | Flixfilm

Jennette McCurdy Netflix DanmarkStreamingtjenesten Netflix har netop præsenteret en helt ny originalserie – Between – som er skabt af den prisvindende instruktør Michael McGowan (Still Mine, One Week). Serien bliver en thriller på seks episoder med Jennette McCurdy i hovedrollen, der er kendt fra den populære Nicklodeon-serie iCarly.

Between fortæller historien om en by under belejring fra en mystisk sygdom, der har udslettet alle mennesker – undtagen dem på 21 år og yngre. Serien udforsker det tomrum der opstår, når en regering har sat et helt område i karantæne og overladt indbyggerne til at klare dem selv.

Netflix omtaler selv den nye serie som en “premium”, dermed kan der ses frem til en serie i samme højre kaliber som House Of Cards, Orange Is the New Black og Hemlock Grove.

Between produceres endvidere af Don Carmody (Resident Evil, Silent Hill) og David Cormican (The Tall Man, Faces in the Crowd) mens den Emmy-vindende Jon Cassar (24, The Kennedys) vil instruere seriens to første episoder.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'En stor mand'

Vi er begejstrede for at arbejde sammen med fremragende talenter som Don Carmody, Jon Cassar og Michael McGowan, og med en ny generation af skuespillere ledet af den unge Jennette McCurdy, der alle vil skabe en must-see serie, som millioner af Netflix-medlemmere vil nyde,” udtaler Erik Barmack, Vice President of Global Independent Content hos Netflix i forbindelse med annonceringen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er endnu ikke offentliggjort hvornår Between får premiere på Netflix Danmark.




Skriv kommentar