Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny Netflix-serie; Narcos får premiere i 2015

Ny Netflix-serie; Narcos får premiere i 2015

02/04/2014 | Flixfilm

narcos ny serie netflixFlixfilm har flere gange rapporteret, at streamingtjenesten er i gang med produktionen af en ny original serie om narkobaronen Pablo Escobar, kaldet Narcos. Nu har Netflix offentliggjort, at serien, der bliver på 10 episoder får premiere i starten af 2015.

Narcos vil tage udgangspunkt i Medellínkartellet, der var en af verdens mest ambitiøse og voldelig organisationer indenfor menneskehandel. Netværket blev oprettet af Pablo Escobar og bestod primært af narkotika fabrikanter og smuglere. Deres kriminelle aktiviteter tæller alt fra kidnapning, våbenhandel, mord til narkotikahandel.

Som skrevet tidligere her på Flixfilm, har den brasilianske skuespiller Wagner Moura (Elite Squad) fået rollen som Pablo Escobar og instruktørstolen er overladet til Jose Padilha (Robocop). Herudover er Eric Newman (Children of Men), Carlos Bernard (Sorcerer’s Apprentice), og Chris Brancato (Hannibal) blevet tilknyttet serien som producere.

LÆS OGSÅ   'Love is Blind' kommer i en svensk udgave

“Serien vil fortælle den sande historie om hvordan kokain blev så stort et problem i USA og Europa – og hvordan det hele startede med Medellínkartellet”, udtaler instruktør Jose Padilha. “Denne version af historien om Escobar bliver noget som vi aldrig har set før”, tilføjer Ted Sarandos, indholdschef hos Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

Produktionen af Narcos begynder snart med Colombia som primære lokation. De første 10 episoder af serien får premiere på Netflix i alle lande i starten af 2015.Skriv kommentar