Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny ‘Resident Evil’-serie lander snart – Se trailer

Ny ‘Resident Evil’-serie lander snart – Se trailer

18/04/2021 | Flixfilm

resident evil serie netflixSamtidig med at det nye videospil fra den populære horror-franchise ‘Resident Evil Village’ snart lander i butikkerne, så er Netflix gået all-in på at filmatisere de bedstsælgende spil.

En live-action serie instrueret af Bronwen Hughes (‘The Walking Dead’) er allerede på tegnebrættet, men nu kan Netflix løfte sløret for anime-serien ‘Resident Evil: Infinite Darkness’, som lander på streamingtjenesten til sommer.

Se teaser-traileren nederst i artiklen.

Serien, der er en original CG anime horror-action serie, bygger videre på historien om de to populære karakterer Leon S. Kennedy og Claire Redfield fra ‘Resident Evil 2’, mens serien foregår i 2006 i et miljø, som ikke er set før.

Artiklen fortsætter under annoncen

Baseret på traileren lader det dog bestemt til, at der er noget i vente for fans af spilserien, der byder på de obligatoriske strømafbrydelser og frygtindgydende zombier.

LÆS OGSÅ   Netflix klipper 22 minutter af Oscar-håbet 'Bardo'

‘Resident Evil: Infinite Darkness’ instrueres af Eiichiro Hasumi, som har stået bag flere blockbusters i Japan, heriblandt ‘The Sun Does Not Move’, mens musikken varetages af Yugo Kanno (‘Batman Ninja’, ‘JoJo’s Bizarre Adventure’).

For næsten 25 år siden udkom det første ‘Resident Evil’ videospil til Sony PlayStation og blev en enorm succes, der skabte grundlaget for en spilserie, som er solgt i over 100 millioner eksemplarer.

‘Resident Evil: Infinite Darkness’ får premiere på Netflix Danmark til juli 2021.Skriv kommentar