Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny Ricky Gervais-film; Special Correspondents på Netflix

Ny Ricky Gervais-film; Special Correspondents på Netflix

07/04/2015 | Flixfilm

En ny film skrevet og instrueret af den engelske komiker Ricky Gervais vil få eksklusiv premiere på Netflix Danmark til næste år. I filmen, der hedder Special Correspondents, medvirker Eric Bana (Deliver Us From Evil, Lone Survivor, Hulk) og Ricky Gervais (Muppets Most Wanted, Derek, The Office).

Special Correspondents er en moderne komedie, hvor Eric Bana spiller en presset radiojournalist med en arrogance og dekadent livsstil, som har hindret hans karriere i at blomstre. Da en fyring er nært forestående, vælger han dog at lave falske krigsrapporter fra sit lille skjulested ovenpå en spansk restaurant i hjertet af Manhattan i New York.

“Special Correspondents er en klassisk kreation fra Ricky Gervais; socialrealistisk satire med hjertet det rette sted,” udtaler Ted Sarandos, Netflix Chief Content Officer. “Det er den slags voksen-underholdningen, som filmstudierne sjældent lave længere, men som er perfekt til Netflix-medlemmer over hele verden.”

Ricky Gervais tilføjer, “Efter at have revolutioneret tv-branchen, er Netflix ved at gøre det samme med Hollywood. Det er dejligt at være en del af denne fremtid. Ted Sarandos fra Netflix er den nye Godfather af underholdning, og han gav mig et tilbud jeg ikke kunne afslå.”

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 9 – 2023)

Artiklen fortsætter under annoncen

Filmen er et remake af den franske komedie Envoyés Très Spéciaux fra 2009, og den vil udelukkende have premiere på streamingtjenesten Netflix. Det var ellers meningen, at Special Correspondents skulle vises i biograferne da Sony købte rettighederne sidste år, men Netflix har dermed forhandlet en aftale på plads, som giver dem eneret til at vise filmen.

Se Special Correspondents på Netflix Danmark i 2016.Skriv kommentar