Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny sæson af ‘Black Mirror’ forsinket af ‘Bandersnatch’

Ny sæson af ‘Black Mirror’ forsinket af ‘Bandersnatch’

04/01/2019 | Flixfilm

black mirror sæson 5 femte netflixNetflix overraskede alt og alle da streamingtjenesten den 28. december havde “surprise”-premiere på den interaktive ‘Black Mirror: Bandersnatch’, hvor man har mulighed for selv at have indflydelse på handlingen.

Desværre betyder udviklingen af den innovative film, som har taget mere end to år at færdiggøre, at den kommende ‘Black Mirror’ sæson 5 bliver forsinket.

Det fortæller Charlie Brooker, skaberen af ‘Black Mirror’, i et interview til The Hollywood Reporter.

Han pointerer, at produktion af ‘Bandersnatch’ har været som at lave fire episoder simultant af sci-fi antologi serien.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Da vi begyndte på ‘Bandersnatch’ vidste vi, at det ville blive svært og udfordrende og mere kompliceret end en normal film. Men selv vi undervurderede arbejdsbyrden” uddyber Brooker til The Hollywood Reporter.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Meltdown: Three Mile Island'

Premieredatoen på ‘Black Mirror’ sæson 5 er dog blevet bekræftet til at være i 2019, men hvor mange episoder vides endnu ikke. Den amerikanske musikstjerne Miley Cyrus har dog afsløret, at hun medvirker i ét af de nye afsnit.

Antologi-serien ‘Black Mirror’ er skabt og skrevet af Charlie Brooker og tager pulsen på samfundets kollektive uro, der er forbundet den moderne verden, og hver ny episode er en skarp historie fyldt med spænding, der udforsker temaer om moderne tech-paranoia.

Find ‘Black Mirror‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar