Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny sæson af ‘BoJack Horseman’ lanceres til september

Ny sæson af ‘BoJack Horseman’ lanceres til september

11/07/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop udsendte en meddelese, der annoncere at fjerde sæson af animationsserien ‘BoJack Horseman’ får eksklusiv premiere på Netflix den 8. september.

Alle afsnit i sæson 4 vil som sædvanligvis – når der er tale om Netflix-serier – kunne ses med det samme.

‘BoJack Horseman’ har gennem livet oplevet flere forliste ægteskaber og har et nærmest dedikeret forhold til whisky. Men med hjælp fra sin menneskelige makker Todd og sin tidligere elskerinde Princess Caroline, vil Bojack igen gøre entre på den store underholdningsscene.

Hvorvidt BoJack er blevet fuld af selvtillid eller endnu en gang er nede i kulkælderen hvor druk og stoffer synes at være den eneste løsning, er ikke sluppet ud, men Will Arnett er tilbage som stemmelægger på hesten med sweater og blazer.

LÆS OGSÅ   Netflix løfter sløret for 'Young Royals' sæson 2

Artiklen fortsætter under annoncen

Det samme er Alison Brie, Aaron Paul og Paul F. Tompkins i den melodramatiske komedieserie hvor mennesker og talende dyr lever side om side.

‘BoJack Horseman’ kan sammenlignes med andre voksentegnefilm som American Dad, Family Guy og South Park, hvor tonen er hård, respektløs og vanvittig.

Serien har vist sig at være et mindre hit for Netflix og streamingtjenesten kunne således allerede i 2014 annoncere special-afsnittet ‘Horsin’ Around’, som viser BoJack før han blev fordrukken og forladt. Find special-afsnittet på Netflix her; ‘Horsin’ Around‘.

Se ‘BoJack Horseman‘ på Netflix Danmark. Sæson 4 kan ses fra den 8. september 2017.
Skriv kommentar