Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny sæson af ‘Bridgerton’ slår rekord

Ny sæson af ‘Bridgerton’ slår rekord

06/04/2022 | Flixfilm

Bridgerton saeson 2 rekord

Selvom at første sæson af den romantiske serie ‘Bridgerton’ havde premiere i december sidste år, hvor landet atter var under nedlukning og der ikke var meget andet at give sig til at streame, så er Netflix-medlemmerne ingenlunde trætte af serien.

Seertallene for ‘Bridgerton’ sæson 2, der havde premiere den 25. marts, er nemlig blevet offentliggjort af Netflix, og de sprænger alle rekorder for en engelsktalende serie.

Over 251 millioner timer er den nye sæson blevet streamet i løbet af blot syv dage. Ingen engelsktalende serier er nogensinde blevet set så meget i løbet af så kort tid.

‘Bridgerton’ ligger samtidig i top 10 i mere end 93 lande.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til trods for de enorme seertal, så kan ‘Bridgerton’ dog ikke hamle op med ‘Squid Game‘, der fortsat er den mest sete Netflix-serie nogensinde. Den koranske overlevelsesserie har rekorden med 571 millioner timer streamet på en enkelt uge.

Netflix er øjensynligt ovenud tilfredse med seertallene – især fordi at streamingtjenesten allerede kort efter premieren på første sæson kunne annoncere, at ikke bare en sæson 2 var på vej, men også en sæson 3 og 4.

LÆS OGSÅ:   Den episke 'Our Planet 2' kommer snart

Der er dermed en hel del på spil for streamingtjenesten og det ville have set sort ud hvis seertallene var faldet drastisk allerede med sæson 2.

‘Bridgerton’ sæson 2 følger Lord Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), den ældste af Bridgerton-søskende, da han sætter sig for at finde en passende kone.

Drevet af sin pligt til at opretholde familienavnet, virker det som en umulig opgave af finde den eneste ene, som kan leve op til hans umulige standarder. Det er indtil at indtil Kate (Simone Ashley) og hendes yngre søster Edwina (Charithra Chandran) Sharma ankommer fra Indien.

Se ‘Bridgerton‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar