Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny sæson af House of Cards forsinket

Ny sæson af House of Cards forsinket

20/01/2017 | Flixfilm

Hele verdens Netflix-medlemmere har været vant til, at kunne kaste sig over 13 nye afsnit af House of Cards ved årets begyndelse, men sådan bliver det ikke dette år.

Der har været umenneskeligt stille omkring den kommende House of Cards sæson 5 og en premieredato i starten af året har derfor også syntes at være urealistisk, men nu afslører Netflix at den nye sæson ganske rigtigt er blevet skubbet et par måneder.

House of Cards sæson 5 kommer således først i andet kvartal af 2017, hvilket er i løbet af månederne april, maj eller juni.

Det skriver Netflix i det seneste kvartalsregnskab.

Streamingtjenesten kommer dog ikke nærmere ind på en konkret premieredato og det er således ikke til at sig mere præcist end at Fransk Underwood vender tilbage 2. kvartal af 2017.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er endnu ingen oplysninger om hvad House of Cards sæson 5 kommer til at omhandle eller om den danske skuespiller Lars Mikkelsen, igen vil få en fremtrædende rolle som russisk præsident. Det er dog kommet frem, at den sæson 5 vil byde på et par nye ansigter i form af Oscar-nominerede Patricia Clarkson og Campbell Scott.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 21 – 2023)

I House of Cards følger man den mesterlige, karismatiske og hensynsløse politiker Francis Underwood, spillet af Kevin Spacey, og hans kone Claire (Robin Wright) tage kampen op mod de øvrige politikere i Washington for at få mest mulig magt og indflydelse.

Se House of Cards sæson 5 på Netflix Danmark i løbet af 2017.
Skriv kommentar