Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Ny sæson af House of Cards på vej

Ny sæson af House of Cards på vej

03/04/2015 | Flixfilm

house of cards season 3 netflix danmarkStreamingtjenesten Netflix har netop afsløret, at der kommer en fjerde sæson af den populære serie House of Cards. Produktionen er allerede begyndt og sæson 4 forventes at få premiere i starten af 2016.

I februar havde tredje sæson af House of Cards premiere på Netflix Danmark og selvom nogle anmeldere mente at serien og historien var gået lidt stå, har Netflix valgt at lave yderligere en sæson. For dem som endnu ikke har set sæson 3 kan der godt afsløres, at der i slutningen af sæsonen sker noget bemærkelsesværdigt, hvilket naturligvis bygger op til endnu en sæson. At streamingtjenesten dermed vælger at lave en sæson 4 er ikke overraskende.

Alle de vante skuespillere som Kevin Spacey og Robin Wright vender naturligvis tilbage i den nye sæson hvor politikerparret skal bekæmpe deres interne problemer samtidig med at de er under stort pres fra venner og fjender.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Power'

Netflix har opnået stor succes med House of Cards, som var den første egentlige egen-produktion fra streamingtjenesten, hvor første sæson blev nomineret til 9 Emmy Awards og 4 Golden Globes.

Se House of Cards på Netflix Danmark: Link.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar