Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny sæson af ‘House of Cards’ satte dataforbruget i vejret

Ny sæson af ‘House of Cards’ satte dataforbruget i vejret

31/05/2017 | Ingen kommentarer

Tirsdag morgen havde femte sæson af den populære serie ‘House of Cards’ premiere på Netflix Danmark – og det var noget der kunne mærkes på datatrafikken.

Det skriver teleselskabet 3 i en pressemeddelelse.

Dataforbruget på Netflix steg nemlig med 17 procent sammenlignet med en almindelig tirsdag. Fra tirsdag morgen kl. 09.00 til onsdag morgen kl. 09.00 blev der brugt 60,8 terabyte data i 3’s netværk på at se Netflix.

Der var størst tryk på dataforbruget til Netflix i 3’s netværk tirsdag aften kl. 21.50. På en normal tirsdag ligger det største datatryk noget tidligere. Tirsdag den 23. maj var der således størst tryk på Netflix-forbruget kl. 21.15.

3 oplevede samme tendens sidste år, da Netflix lancerede fjerde sæson af House of Cards fredag den 4. marts. Her brugte 3’s kunder cirka 173 TB data på Netflix i løbet af den første premiere-weekend.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 36)

Teleselskabet er en del af det særlige Netflix Open Connect Initiativ og har installeret Open Connect Appliance (OCA) cache servere lokalt i teleselskabets datacentre. De særlige servere sikrer, at streamingen starter med det samme og i optimal billedkvalitet. Hver enkelt server kan rumme op til 260 TB data.

Se ‘House of Cards‘ på Netflix Danmark.    Skriv kommentar