Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Ny sæson af ‘House of Cards’ satte dataforbruget i vejret

Ny sæson af ‘House of Cards’ satte dataforbruget i vejret

31/05/2017 | Flixfilm

Tirsdag morgen havde femte sæson af den populære serie ‘House of Cards’ premiere på Netflix Danmark – og det var noget der kunne mærkes på datatrafikken.

Det skriver teleselskabet 3 i en pressemeddelelse.

Dataforbruget på Netflix steg nemlig med 17 procent sammenlignet med en almindelig tirsdag. Fra tirsdag morgen kl. 09.00 til onsdag morgen kl. 09.00 blev der brugt 60,8 terabyte data i 3’s netværk på at se Netflix.

Der var størst tryk på dataforbruget til Netflix i 3’s netværk tirsdag aften kl. 21.50. På en normal tirsdag ligger det største datatryk noget tidligere. Tirsdag den 23. maj var der således størst tryk på Netflix-forbruget kl. 21.15.

3 oplevede samme tendens sidste år, da Netflix lancerede fjerde sæson af House of Cards fredag den 4. marts. Her brugte 3’s kunder cirka 173 TB data på Netflix i løbet af den første premiere-weekend.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Family Switch'

Artiklen fortsætter under annoncen

Teleselskabet er en del af det særlige Netflix Open Connect Initiativ og har installeret Open Connect Appliance (OCA) cache servere lokalt i teleselskabets datacentre. De særlige servere sikrer, at streamingen starter med det samme og i optimal billedkvalitet. Hver enkelt server kan rumme op til 260 TB data.

Se ‘House of Cards‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar