Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny sæson af ‘Outlander’ snart på Netflix

Ny sæson af ‘Outlander’ snart på Netflix

28/10/2019 | Ingen kommentarer

Outlander sæson 4 5 6 netflixTirsdag den 5. november har streamingtjenesten premiere på fjerde sæson af fantasy-serien ‘Outlander’.

Alle 13 afsnit i sæson 4 kan ses med det samme.

Det oplyser Netflix.

Dermed vil de fire første sæsoner af serien, der er en tilpasning af Diana Gabaldons populære romantiske fantasyromaner ligge klar til streaming på Netflix. Fjerde sæson er baseret på bogen Drums of Autumn eller Trommer i det fjerne, som er den danske titel.

Der kom senest nye afsnit af ‘Outlander’ på Netflix den 11. september 2018 og fans har derfor ventet med længsel og over et år på den nye sæson.

‘Outlander’ handler om den engelske sygeplejerske Clarie Randall, som på sin bryllupsrejse i det skotske højland ved et tilfælde bliver sendt tilbage i tiden. Hun sendes tilbage til år 1743 og havner midt i en skotsk klan, hvor hun inddrages i et farefyldt eventyr.

LÆS OGSÅ   Ugens nyheder på Netflix (uge 42)

Fjerde sæson er dog ikke det sidste vi kommer til at se til ‘Outlander’, da serien er blevet forlænget med en femte og sjette sæson, som baserer sig på bøgerne The Fiery Cross og A Breath of Snow and Ashes.

Hvornår ‘Outlander’ sæson 5 får premiere på Netflix er for tidligt at vurdere, da sæsonen endnu ikke har haft premiere på amerikansk tv.

Se ‘Outlander‘ på Netflix Danmark. Se sæson 4 fra 5. november.    Skriv kommentar