Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ny sæson af ‘Outlander’ snart på Netflix

Ny sæson af ‘Outlander’ snart på Netflix

28/10/2019 | Flixfilm

Outlander sæson 4 5 6 netflixTirsdag den 5. november har streamingtjenesten premiere på fjerde sæson af fantasy-serien ‘Outlander’.

Alle 13 afsnit i sæson 4 kan ses med det samme.

Det oplyser Netflix.

Dermed vil de fire første sæsoner af serien, der er en tilpasning af Diana Gabaldons populære romantiske fantasyromaner ligge klar til streaming på Netflix. Fjerde sæson er baseret på bogen Drums of Autumn eller Trommer i det fjerne, som er den danske titel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der kom senest nye afsnit af ‘Outlander’ på Netflix den 11. september 2018 og fans har derfor ventet med længsel og over et år på den nye sæson.

‘Outlander’ handler om den engelske sygeplejerske Clarie Randall, som på sin bryllupsrejse i det skotske højland ved et tilfælde bliver sendt tilbage i tiden. Hun sendes tilbage til år 1743 og havner midt i en skotsk klan, hvor hun inddrages i et farefyldt eventyr.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 12 – 2022)

Fjerde sæson er dog ikke det sidste vi kommer til at se til ‘Outlander’, da serien er blevet forlænget med en femte og sjette sæson, som baserer sig på bøgerne The Fiery Cross og A Breath of Snow and Ashes.

Hvornår ‘Outlander’ sæson 5 får premiere på Netflix er for tidligt at vurdere, da sæsonen endnu ikke har haft premiere på amerikansk tv.

Se ‘Outlander‘ på Netflix Danmark. Se sæson 4 fra 5. november.
4 kommentarer til Ny sæson af ‘Outlander’ snart på Netflix

 1. kaare kyndal - kl. 07:43, 07-03-2020:

  del alt content samtidigt, det her regions opdeling opindner kun til prirat services

  og for guds skyld dels content når det komemr på alle skrog ligemeget hvor man er!!

  bor i dk og kæresten er fra estland vi ved der er subs men vi kan ikek se dem på grund af jeres latterlige regions opdeling!

  fix det shit, det får folk til at droppe jeres service

 2. thomas - kl. 00:04, 20-05-2020:

  Helt enig med Kaare. Det er utrolig ringe, at man starter en serie, for senere ikke at give adgang til nye sæsoner. Gælder ikke kun Outlander men også The Last Kingdom m. flere. Det er nok ikke den mest begavede måde at fastholde kunder på. Så overvej lige jeres forretningsmodel igen.

 3. Michelle - kl. 18:13, 15-10-2020:

  Hvornår kommer sæson 5 på Netflix? Den har allerede fået premiere på Viaplay og man kan købe den på DVD?

  Forstår ikke hvorfor det altid tager Netflix så lang tid at opdatere serier (på nær når det er “originalt indhold fra Netflix”) 4. ULLA HANSEN - kl. 14:10, 20-01-2021:

  Hej

  Kan I sige dato for premiere på sæson 5 af Outlander?!

  Hilsen Ulla

Skriv kommentar